Gratis waardebepaling

Martin de Regt Makelaars o.g., een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt in de regio IJmond. Wij zijn gedreven om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij uw wensen en situatie voorop. Ook bij een gratis waardebepaling van uw woning.

Op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons in om uw woning te verkopen. Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen voor onze opdrachtgevers. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan, wij blijven ons ontwikkelen om onze verkopers het beste te kunnen bieden op het gebied van woningverkoop en daarmee onze resultaten te waarborgen.

VBO en Funda?

Wij zijn aangesloten bij VBO makelaars en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Uw woning wordt desgewenst op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag.

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een 'plan de campagne' op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Neem contact met ons op