Aankoop

Heb je een droomhuis gezien, neem dan je aankoopmakelaar mee van Martin de Regt Makelaars o.g.!

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.

Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Martin de Regt Makelaars o.g. is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Martin de Regt Makelaars o.g. kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden. 

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijkt Martin de Regt Makelaars o.g. alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal de makelaar u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft Martin de Regt Makelaars o.g. nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? De makelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeert de makelaar u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. Martin de Regt Makelaars o.g. kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de VBO-database weet Martin de Regt Makelaars o.g. in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voordat Martin de Regt Makelaars o.g. deze grondig heeft doorgenomen.

Overdracht bij de notaris

De woning is ge├»nspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris schrijft u in het Kadaster als nieuwe eigenaar. 

Gefeliciteerd, de sleutels zijn voor u!

Neem contact met ons op