Over ons

Martin de Regt Makelaars o.g. is een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt in de regio IJmond en omgeving.

Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.

Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om voor u het beste te kunnen bieden op het gebied van onze dienstverlening en daarmee onze resultaten te waarborgen.

Woningtaxatie

Wij kunnen voor u een taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding en nalatenschap. Wij kunnen een NWWI gecertificeerd taxatierapport voor u opstellen. Als u hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

MKB-vastgoed

Ook voor de verkoop en verhuur van uw bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

VBO Makelaar en Funda

Wij zijn aangesloten bij de VBO Makelaar en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Uw woning wordt desgewenst op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag. Ook uw bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij op Funda in Business vermelden.

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een 'plan de campagne' op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets.

Hypotheken

Wij vinden de beste hypotheek voor u.

Woningen en hypotheken zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een zorgvuldig gekozen hypotheek bespaart u geld en voorkomt onnodige zorgen in de toekomst. Daarom is het van belang dat u bij de keuze van uw nieuwe hypotheek wordt bijgestaan door ervaren vakmensen die graag de tijd voor u nemen. Daarnaast adviseren we u als u uw huis wilt verkopen met hypotheek.

Wilt u kosteloos en vrijblijvend advies over uw financiële mogelijkheden? Afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden, ook in de avonduren. U krijgt een helder en uitgebreid advies waar u jarenlang profijt van heeft.

Verzekeringen

De financiële dienstverlener die ondersteunt en adviseert bij verzekeringen. Advieseur Martin de Regt is al meer dan 35 jaar een begrip in de IJmond. Als financieel dienstverlener ondersteunen en adviseren wij u bij verzekeringen. Voor u vinden wij goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Daarom hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van vele soorten verzekeringen, wij maken het verschil in onze branche.

Neem contact met ons op